Wednesday, December 24, 2008

SeLaMaT BeRcUTi...

zwani.com myspace graphic comments

Selamat Bercuti...sok cuti lagi rasanya baru je habis cuti hari 2, sok Christmas so kpd membr yg menyambutnya Selamat lah...wat Marta sefamily, Dr. Sarojini & family, bennet (baik ke dgn aku musuh aku nie..tapi i xpe wish je lah...), Ms. Chua, Lydia & Family dan... sape2 yg menyambutnye lah....sok lepak rmh je kot, tngok keadaan lah, hati rasa nk g tngok wayang...lantaklah ape cite pn xpe janji jgn cite tamil...pening...mesti ramai yg ambik cuti sampai hr isnin, coz isnin cuti lagi...Dan xlupe gak wat umat islam aku mengucapkan "Selamat Menyambut Maal Hijrah 1430". Layannnnn je lah.....



Tuesday, December 23, 2008

BiASa-BiAsA AjE....




Nak kata busy sgt 2 tak juga, nk kata lepak2 tak juga...biasa-biasa aje, aku kini keseorgan, mmber aku dh resign,dpt offer lebih biar lah dia dgn cita-cita nya..aku masih pening memikirkn apa akan jadi masa depan aku,bila aku dgr berita pagi tadi, takut lah plak nk cari keja lain, mulai tahun depan ramai yg akan diberhentikan kerja...eeeeehh..betul ke..kalau silap sory ekkk...dgn ekonomi begini dh rasa tersiksanya batin ku, gi mana ya...yg kaya tetap kaya yg miskin rasa terus miskin...tertekannya perasaan aku ni..dh lah begitu.. begini...bla..bla..bla arrrrhhh...Layan....je lah....

Friday, December 19, 2008

AkU KeMbAli...


Ann



















Wanita Idaman SeMalaya...He..he..Jangan Marah..






Jaa & Ann







Sham & Saff




























Sham























Jaa











(Cik yg comel ni xtau la namany sory ek)..,Saff & Kak Zah












Menariknya...ada lampu tidur lagi....















Hadiah Lucky Draw...




















































He..He..aku baru je menghabiskn cuti tahunan aku yg tertunggak begitu byk...aku habiskn semua..cuti sakan le katakan..takpe lah 2..layan je lah hari 2 sebelum cuti aku & my fren g lah dinner kat ditgh2 bdr K.L. jlnnya je dh menyesakkn hati & perasaan bagaimana 2,dgn jemmedny..dgn jln xbleh uturnny..dgn tersesatny lagi aku terlewat smpai sory ya kengkwn yg menumpang aku... smpai je org tngh mkn, sib baik sempat, kalau smpai org dh siap mkn kn ke haru biru...Ahhhh Layan Je lah....

Friday, December 5, 2008

EsOk Dah CuTi...YaHooo...




Yahoo.. Sok dah start cuti until next week lah.. nak balik kg, aku was2 takut banjir lah plak...ya lah musim2 tengkujuh ni kena berhati2 tak pasal2 jln tutup...risau gak aku, gi mana ya...Layannn je lah..

Wednesday, December 3, 2008

HaPPy BirThDay!!!


Eh..Eh..Hari nie Birthday Peck Aun rupenye...Peck Aun Happy Birthday!!!!... Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki, Bergembira Selalu & Cepat2 lah Dapat Jodoh...jgn marah...daaa..

Dan Hari ni gak Birthday novelis yg aku minat dan aku rasa dia ada persamaan dgn aku serba sedikit lah...iaitu memandu laju..he..he.. bleh balik kg sesama yerk.. & aku gak jenis yg malas nk pikir pasal umur...aku rasa buku dia memenuhi cita rasa aku, Nora Ismail... Semuga Panjang Umur, Murah Rezeki & Berbahagia Selalu....amin...

Tuesday, December 2, 2008

HaRi YaNg BenGGaNg....




Tak de ribut tak de ape..muka masam cam asam keping yg kecut...entah lah aku benggang betul, cakap dgn aku pn xnak...nape ekkkk... aku ada wat salah ke??? aku cukup meluat kalau ada yg perangai mcm nie...kalau aku salah, cakap lah..aku nie jenis yg boleh terima kutukan kalau ckp depan2, kalau dah muka 14 aku pn naik menyampah...tensionnye aku...apa salah aku agaknye malas aku nk tanye...lantak lah bukan sape2 pn dgn aku biarkan labu terjun dgn labu2nye...yg benggang 2 dia wat donno je bila aku tanye...macam bagus sgt.. kalau ada masalah pn, aku tanye 2 jawab lah...cam lah aku nie hadap sgt nak bercakap dgn dia.. lantak ko lah...tekanan perasaan aku di buatnye....Layan je lah....yerk...

Monday, December 1, 2008

MaJLiS KhAtAn...

Fikry, Afiq & Ijan..


Tempat mengkhatan kan mereka2


Geng baju biru...



Makan-makan, jgn risau aku bayar..




Bergayanya dik nor...Eh..mak khusuknye...












Biase lah cuti2 sekolah nie ramai mak bapa ambil kesempatan nak mengkhatankn anak2 mereka tidak ketingalan juga penduduk setempat aku yg mengadakn majlis berkhatan beramai-ramai...jimat kos juga lah kalau wat majlis sorang2 tak meriah sgt, mana yg xwat ape2 tu berkhatan kt klinik je, lagi jimat xyah wat kenduri kendara memenatkn badan je...majlis yg berlangsung agak meriah gak, aku sempat gak menyakat bdk2 tu, aku tgok muka masing2 cemas je..takut gamaknye...tak pe lah... layan je lah....

Friday, November 28, 2008

MiMpi LaGi.....

Gambar ni tak de kena mengena dgn mimpi aku, tapi kalau tido jgn lupa pakai seluar...

Ha..ha..ha.. aku mimpi lagi...kenapa ya...dia lagi...dia dh lama aku xnmpak...tapi nak kata rindu kat dia xjugak...tapi aku mimpi dia lagi...ha..ha..ha..kenapa..kenapa..kenapa... ya..mimpi mainan tido je..kena ingat 2..aku malas nak fikir..kalau nak beli no. pn boleh tapi judi itu haram bagi yg beragama islam...layan je lah...

Thursday, November 27, 2008

GaMbAr KeReTa...





































Layan... gambar-gambar kereta idaman aku...mana tau satu hari tercapai impian aku memiliki salah satu kereta2 nie....Layannnn...

Monday, November 24, 2008

PeRtAnDiNgAn PoCo PoCo....







The Princess Of The Ring & Fan Club..















The Princess Of The Ring...











































Transport...by Mr. Black & Mr. Salim...
























Opp..Awezzzz.....Jgn2 Bini Org nie...












Mekup Artis...Cik Kiah kiter....





























Go..Go..Saf...
















Fan Club ...

















Fewitttt...sekse nyerrrrr!!!!


















Fuyoo...Mantap Gitu...



















Ehh..Ehh..Awezzzz cun...




















Fewitt...Saff & Cikgu...



















Bersamaan Hari Ahad 23hb November 2008 Jam 10.30am Bertempat di rahsiakan...Layan Je Lah..Aku cuma penyokong je..S.J dapat tempat ke 5 Orait ape, go..go..S.J Boleh!!! Layannnn.. Puan Pengerusi Thank coz belanje lunch..Alhamdulilah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...