Friday, November 28, 2008

MiMpi LaGi.....

Gambar ni tak de kena mengena dgn mimpi aku, tapi kalau tido jgn lupa pakai seluar...

Ha..ha..ha.. aku mimpi lagi...kenapa ya...dia lagi...dia dh lama aku xnmpak...tapi nak kata rindu kat dia xjugak...tapi aku mimpi dia lagi...ha..ha..ha..kenapa..kenapa..kenapa... ya..mimpi mainan tido je..kena ingat 2..aku malas nak fikir..kalau nak beli no. pn boleh tapi judi itu haram bagi yg beragama islam...layan je lah...

Thursday, November 27, 2008

GaMbAr KeReTa...





































Layan... gambar-gambar kereta idaman aku...mana tau satu hari tercapai impian aku memiliki salah satu kereta2 nie....Layannnn...

Monday, November 24, 2008

PeRtAnDiNgAn PoCo PoCo....







The Princess Of The Ring & Fan Club..















The Princess Of The Ring...











































Transport...by Mr. Black & Mr. Salim...
























Opp..Awezzzz.....Jgn2 Bini Org nie...












Mekup Artis...Cik Kiah kiter....





























Go..Go..Saf...
















Fan Club ...

















Fewitttt...sekse nyerrrrr!!!!


















Fuyoo...Mantap Gitu...



















Ehh..Ehh..Awezzzz cun...




















Fewitt...Saff & Cikgu...



















Bersamaan Hari Ahad 23hb November 2008 Jam 10.30am Bertempat di rahsiakan...Layan Je Lah..Aku cuma penyokong je..S.J dapat tempat ke 5 Orait ape, go..go..S.J Boleh!!! Layannnn.. Puan Pengerusi Thank coz belanje lunch..Alhamdulilah...

Monday, November 17, 2008

TeRaNgGaNu KiTer...










































































































Masa aku balik kg hari 2 aku layan je perasaan yg bercelaru & pening2 lalat...perjalanan yg terlalu panjang, aku berhenti jap kat pantai Kelulut, Marang.. Layan je lah....Satu je yg tertarik hati & naluri aku rumah 2 tapi rumah 2 bkn kat pantai kelulut tapi kat Merang.. aku memang tertarik lah dgn reka bentuk nya, tapi aku smpat ambik sebahagiannya aje... Layan...

BoS Aku MeMaNg.....!!!!

Memang aku dah lama keja kat company nie...dah macam company sendiri plak tapi... bos aku memang tak menghargai apa yg kita korban kan utk company ni...aku dah macam kuli batak, semula...ulang semula..semua aku kena buat.. tension termasuk basuh tandas....ehhk... aku dah xleh rasanya nak keja kat sini lagi... tapi... nak mula balik dari bawah kalau aku keja kat tmpt lain itu yg aku fikirkan skrg..tapi.. rezeki ada dimana2, bos aku kalau marah x kira apa perkataan semua keluar.. mkn gaji buta pn aku pernah kena marah...mmg biul...tolong lah aku..dah xtertahan rasanya...bayangkan aku keja a/c kat company nie tapi semua nie aku kena wat...g bank itu dh semestinya...tapi kalau ckp elok2 aku leh gak hargai ni tak.. tengking macam aku nie ape tah!!! tensionnya..entah lah dah rasa nk bagi resign letter je,ada keja kosong tak??? aku dah terlalu tertekan nie..ada gak mmbr aku kata kalau nak cari keja lain hati2 kit takut ekonomi skrg ni teruk kit jap ok jap xok..taun depan katanya lagi teruk...eeeee...gaji nak kata ok x jugak...tapi ngape aku boleh bertahn selama nie..entah lah masa yg cepat sgt berlalu, bukan aku yg lame keja kat sini...aku rase nak ikut jejak langkah rahmah & sharifah, tapi boleh ke aku hidup dgn keadaan ekonomi aku skrg ni jap mcm bukit,jap mcm lurah...tapi insyallah rezeki ada dimana2 betul tak??? tolong...tolong..tolong...Aku akan usaha kan agar aku boleh keluar dari company nie...he..he..ha..ha..!!!

Thursday, November 13, 2008

HaPPy BiRtHdAy!!! SyiDaH....




Ya Allah, Ya Rabbi, Sempena Hari Lahirnya Ini, Muliakan & Sayangi Insan Yang Menyambutnya, Panjangkan Umurnya, Bahagiakan Dirinya, Sihatkan Tubuh Badannya, Murahkan Rezekinya, Kuatkan Imannya, Jauhkan Fitnah Dari Dirinya...Amin Ya Rabbula'alamin... Selamat Hari Lahir Semoga Berbahagia Di Samping Keluarga Tercinta...

Wednesday, November 12, 2008

DeK NoR BiRtHdAy...











Dah besar ya dek Nor @ Noradlina anak Norazlina...Happy Birthday...Semuga Panjang Umur,Murah Rezeki & Cepat Besar...

SeLaMaT PeNgAntin BaRu..SyEd & WaHiDa




Thanks En. Syed








Nik Uzma Iman


Sesuai tak!!





























Lepak-Lepak Kekeyangan... he..he.. Lin tengok depan ni.....ja ok lah 2...kak kiah depan lah.. mimi, zana mak maner..eh..bdk2 ni..




















Ok lah 2..En Syed...
























Ahad lepas aku g kenduri kawen mmbr laki aku kat sini2 je.. gambar yg aku ambik semua candid je...ahhhrrr layannnnn je lah...Time Kasih di ucapkan kepada En Syed Kerana sudi menghantar beg-beg 2 dari pintu ke pintu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...