Friday, December 4, 2009

++SeHaRi DLm SeMiNggU++

Bercerita ttg seminggu.. Aku dh start merepek okeh...

Jumaat Lepas,
Aku balik kg utk beraya, 6.30am dh gerak dr K.L. jln clear..aku expect xde speedtrap..rasa2 cam seme polis traffic g solat raya...he..he..he..aku pecut le 130-150km/jam....huh..huh..huh..ambik mak aku kt kg & g beraya..he..he..dgn muka serabai gilerrrr..

Minah ner yg tak semenggah ni...he..he..

Sabtu,
g plak beraya kat kemaman..rmh cousin aku yg baru pindah dr UK kata nyer nak menikmati keindahan ddk di tepi laut nan biru...dia wat rmh instant dlm sebln je siap....




Ahad,
Aku baru je nk bangun lelambat mak aku dh menjerittt, jom le kiter g rmh pakcik aku plak...pegile...tak pe aku sayang mak...

Isnin,
Aku ada urusan di pejabat tanah...urusan pembahagian harta atuk aku...huhahahaha...makcik kayoooo...pnye lah lecehnyer gilerrr turun naik tangga je lah...1st ambik borang kena byr 2rm pastu kena suh org isi borang 15rm(nk isi sndiri bleh tapi takut salah)pakcik tu isi pn salah...benggang aku dah naik tangga bagi kat atas dia kata salah...turun lagi..huwaaaaa...nk meraung aku...


Hai Serius nampak...kak ita kiterrr...

settle dh tghari nk antar mak aku lagi, nk balik K.L. lagi...huh tak tertanggung kepenatan aku time tu...sib baik aku ada stock baik dari ladangggg...he..he...he.. rempit sampai muntah mamat keta wira tu...he..he...

Habis lah selasa aku keja dgn muka toyanyer coz kepenatan...Layaaaannnnnn....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...