Saturday, June 12, 2010

++KeNaPa++


Kenapa ya aku suker sgt mamat nih..dulu kalu sebut je AF aku confirm xnk join menengok...bila aku terpandang sinaran mata mamat nih kat diary aku jadi aik jatuh cinta pandang pertama ker???? hahahahaha xde maknernya lah..pertama ape ke jadahnya anak dah berderet2...mungkin muka hensem & bersih berseri2 tu agaknya lah suara dia pun okeh apa...lantak ler janji aku bahagia udah...layaannnnnnnnnnnn lagu dia...dan layannnnnn 5 best gak yerk...tapi xder lah plak stock terbaek dr ladang.....

~Tak perlu ucapkan sepatah kata
~Kerana lantang terbaca dari muka
~Kau dan aku sudah tiada keserasian di jiwa

~Tak perlulah kita memcuba lagi
~Betulkan kesilapan perhubungan ini
~Bila setiap perbincangan menjadi perbalahan
~Manakah agaknya cinta kasih?

~Embun pun takan mampu menyubur sekuntum
~Bunga yang layu pada musim luruh
~Yang dulunya mekar disinar suria
~Bila sudah kering pasti akan gugur

~Seperti cinta kita yang jelas ternyata
~Semakin lama semakin rekah
~Menimbulkan tanya apa mungkin kita
~Temu kebahagian dalam perpisahan

~Tiap titis airmata kau tangiskan
~Ku cukup menampung selautan
~Begitu lama ku pendam tapi hanya berdiam
~Kerana cuba menafi realiti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...