Thursday, October 14, 2010

14 October 2010



Adussss lamanya aku xupdated dh 2bln hari ini...sempena 14 Oct ni aku nk ucapkan Selamat Panjang Umur, Murah rezeki,Berbahagia Selalu & Sentiasa Muda pada Mummy Kay yg tak jemu² menjamu mkn bila aku & geng singgah ke rumahnya... tak lupa juga wat Deq Wan xbf aku yg terlalu baek dan sgt baek...dan lastly wat syikin...





Klon Mr.Red...

Aku sedey randy aku akan dijual...huk..huk..huk...byk berjasanya dia pada aku...teman suka & duka...arhhhhhhhh.....pas ni kena pakai Mr.Red, kena berhati² tak leh nk hentam kromo jer..dah terima pesanan dari empunya Mr.Red supaya aku berhati² dijln raya, lubang² kena elak,bumper² kena slow down...arhhhh byk plak perjanjiannya...menciiiiiii......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...