Tuesday, December 28, 2010

++NaPeR Yg HaRaM GaK BeSt++

Napa ya aku pon jadi hairan kenapa yg haram gak best, dari semua benda lah...napa ada org minum arak? napa ada org maen dgn bini/laki org? nape ayam haram gak yg dicari? jwpannya ENTAH aku pon tak tau...bab maen² nih,pengakuan sebenar dr seseorg yg mengatakan masa belum kawen sanggup meredah mlm,sanggup bermandi hujan,sanggup...sanggup...& sanggupppppp...asal dpt jmpe awek semata² nk berasmara dana......tapi bila dah kawen...jwpannya entah lah dh tak der selera nk maen hari²,dah expired lah.....huhuhuhuhuhuuhuuuuuuwaaaaaaaaaaaaaa....KeNaPa!!!! yaaaa...cam hampehhhh jer aku dengar....bersyukur lah apa yg kita ada...tapi kekdg sesetengah suami nih tak rasa seorg isteri tu membantu dlm rumahtangga dan rasa ego yg tinggi utk berpeleseran diluar.....entah lahhhhh labuuuuu....biarkan..biarkan...luncai dgn labu²nya....♥♥♥♥♥....

Monday, December 6, 2010

++PeNgiNTiP++

Selamatkan anda dirmh sendiri???? aku tertnya² naper aku tak leh pakai short pan & singlet jer dlm rmh tak pon bogel jer dlm bilik???? nih rmh aku syurga aku...tapi jgn mengada nk pakai cam tu bila anda ddk rmh setinggan atau apartment ground floor atau tingkat yg boleh di panjat oleh manusia kecuali anda ada bela hantu utk jaga rmh anda...hehehehe...macam jahanam....rmh aku tingkat satu pon ada yg panjat utk mengintai..mcm bangang dah lah rmh aku berdepan dgn balai,sah terang² boleh nampak dr sana,yg memanjat tu plak sah² anak² org balai,tapi napa wat kerja buduh itu wahai anak omak!!! aku hairan ler...apa yg dia nk tgk??? masih berlegar² di otak aku yg suci murni ini...nk tgk aku kah? atau anak² dara dlm rmh aku? bkn ker hari² dah tgk anak² dara tu...kalau nk tgk aku ngko dpt per? meleleh jer lah jang oiiii,atau saja nk tunjuk hero yg aku lah pengsekodeng yg paling berjaya diabad ini??? tah ler..pikir..punya pikir..tak der jawapan..tunggu keputusannya esok...Layannnnnn...

Wednesday, December 1, 2010

++ KoSonG++

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...