Sunday, June 30, 2013

Rumah Amal Asnaf Al-Barakh

Hari nih aku melawat Rumah Amal Asnaf Al-Barakh di Olak Lempit Banting,bersama geng purple dan OCPD dan isteri Puan Norhayati untuk menjayakan kerja amal yang persatuan anjurkan...
 Apa yang penting? kerjasama...
 Siapa yang ingin menderma/melawat sila hubungi



 Tuan Razak Elias
 Geng Purple
 Lagi Geng purple
 Mengagihkan makanan utk anak-anak

 Berdoa sebelum makan...aminnn..
 3 org driver yg sgt berhemah...
Iris Nama dia nih tapi bkn anak2 disini,Iris Cucu Puan Pengerusi Geng Purple..


 Puan Norhayati Bersama Umi
 Ikhlas dari hati
 Anak-anak Rumah Amal, geng purple, OCPD Tuan Razak Elias & isteri Puan Norhayati bersama cucunya..

Saturday, June 29, 2013

Melawat Bukit Tinggi

Wahhhh tajuk tak boleh blahhhh...melawat sektor ke cik kak...hihihiii macam menteri kan melawat2 bagai...memang tak plan pon nk g tempat nih,ingat kan dekat jer nak naik bukit tu..naik punya naik tak sampai2 gak...naik lagi dan lagi nih kalau ada tmpt u-turn confirm dia u-turn nya..nih idea aku sbb tu aku diam jer...hihihiii...akhirnya smpai gak ler...kena bayar nk masuk huh...genting pon tak macam nih...tak der lah menarik maner pon..semua mahal...tapi kalu nk bergamba mmg cun lah ala2 obersea kan...














huh..layan jer lah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...